Модерно и практично обзавеждане за дома

Модерно и практично обзавеждане за дома

Когато започвате ремонт на дома си, трябва да помислете как да съчетаете функционално обзавеждането с последните тенденции в модата. Дори да изберете модерни и луксозни мебели, хубаво е да помислите за тяхното практично използване от цялото семейство. За всеки дом е задължително да функционира в полза на обитателите му. Поради тази причина трябва да изберете подходящото обзавеждане за всяка стая. Днес на пазара може да се радвате на огромното разнообразие от продукти за облицоване и подова настилка. Едно от най-практичните и използвани решения за всеки дом е поставянето на гранитогрес.

Плочата е направена по-специална технология и често е наричана изкуствен камък. Пече се при много високи градуси и е изключително издръжлива на всякакви атмосферни аномалии. Гранитогресът може да се срещне в различни дебелини, форми и дизайн. Повърхността на плочата може да бъде полирана, гланцирана или матирана. Като матираният гранитогрес има специално покритие (antislip) против подхлъзване. Плочите се поддържат с минимални усилия и могат да Ви гарантират дълъг живот. Независимо кое помещение от дома си желаете да облицовате, може да бъдете сигурни, че гранитогресът е най-подходящото решение.

Освен като подова настилка, може да използвате плочите гранитогрес за стенно и външно облицоване. Модерният дизайн, лесната поддръжка на плочите, почти нулевата водопропускливост и износоустойчивостта им са само някои от причините, заради които може да се доверите на тези плочи за Вашият дом. Потърсете добре и сравнете различните производители на пазара. Подберете най-стилното и луксозно обзавеждане за дома си, сега.

 

0

5 фев. 2015

Още новини

Най-големият избор и промоционални цени на гранитогрес и подови плочки